Életeken át 2004 Teljes Film [Magyarul] Online

Életeken át (2004) Online Filmek Magyarul

2004-03-19 NA HD

[Filmek-Online]

01:43:00

Életeken át

Életeken át Online Filmek Magyarul Az FBI egyik legjobb, a bűnözők személyiségét vizsgáló szakembere, Illeana Scott ügynök (Angelina Jolie). Rendhagyó módon, mindig a megérzéseire hagyatkozva próbálja kiismerni a gyilkosok gondolkodásmódját. Képességei szinte misztikusak, sok megoldhatatlannak tűnő bűncselekmény elkövetőjét fogták már el az ő intuíciója segítségével. A Leclair (Tchéky Karyo) nyomozó által vezetett montreali csapat is az ő segítségét kéri egy megfeneklett sorozatgyilkossági ügyben. Illeana aprólékos elemző munka után meglepő elmélettel rukkol elő: akit keresnek, életeket rabol. Az elkövető mindig felveszi áldozata személyiségét, új néven, új arccal él tovább és ha megunta, újból öl.

 • Kiadási dátum: 2004-03-19
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: Village Roadshow Pictures / Atmosphere Entertainment MM / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Rejtély Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Életeken át online filmek ingyen

Életeken át teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Életeken át film

Életeken át filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Életeken át

 • Mark Canton
  Producer
 • Bernie Goldmann
  Producer
 • Philip Glass
  Original Music Composer
 • Jon Bokenkamp
  Screenplay
 • Anne V. Coates
  Editor
 • D.J. Caruso
  Director

Megjelenési dátum:
US 2004-03-19

Film költségvetés:
$45,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Életeken át

Életeken át – Filmesek és színészek

Életeken át

Angelina Jolie
Illeana Scott
Életeken át

Ethan Hawke
James Costa
Életeken át

Kiefer Sutherland
Christopher Hart
Életeken át

Gena Rowlands
Mrs. Rebecca Asher
Életeken át

Olivier Martinez
Paquette
Életeken át

Tchéky Karyo
Leclair

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Életeken át online teljes film magyarul,Életeken át teljes film magyarul, Letöltés Életeken át videa tejes film, Életeken át teljes film magyarul mozicsillag, Életeken át teljes film online magyarul, Életeken át magyar online

Hasonló kategóriában

8.3

Hetedik

Hetedik

A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs, William Somerset nyomozó és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills megpróbálják megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

8.1

A halál jele

A halál jele

Park Doo-Man és Cho Yong-koo detektív egy brutális, kitervelt gyilkosság-sorozat ügyében nyomoznak. Négy év alatt, 1986-tól 1991-ig tíz nő esett áldozatul a kegyetlen sorozatgyilkosnak, akinek a kézre kerítéséért több mint 3000 gyanúsítottat hallgattak ki. A hatalmas nyomozásban több mint 300.000 rendőr vett részt. Senki sem maradt gyanún kívül. A különféle nyomozási módszerek alkalmazása ellenére a kegyetlen gyilkost a mai napig nem kapták el.