Az éhezők Viadala: Futótűz 2013 Teljes Film [Magyarul] Online

Az éhezők viadala: Futótűz (2013) Online Filmek Magyarul

2013-11-15 NA HD

[Filmek-Online]

02:26:00

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz Online Filmek Magyarul Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

 • Kiadási dátum: 2013-11-15
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Lionsgate / Color Force /
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Az éhezők viadala: Futótűz online filmek ingyen

Az éhezők viadala: Futótűz teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Az éhezők viadala: Futótűz film

Az éhezők viadala: Futótűz filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Az éhezők viadala: Futótűz

 • Simon Beaufoy
  Screenplay
 • Suzanne Collins
  Novel
 • Nina Jacobson
  Producer
 • Jon Kilik
  Producer
 • Philip Messina
  Production Design
 • Jim Hewitt
  Set Designer

Megjelenési dátum:
US 2013-11-15

Film költségvetés:
$130,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz – Filmesek és színészek

Az éhezők viadala: Futótűz

Jennifer Lawrence
Katniss Everdeen
Az éhezők viadala: Futótűz

Josh Hutcherson
Peeta Mellark
Az éhezők viadala: Futótűz

Liam Hemsworth
Gale Hawthorne
Az éhezők viadala: Futótűz

Woody Harrelson
Haymitch Abernathy
Az éhezők viadala: Futótűz

Elizabeth Banks
Effie Trinket
Az éhezők viadala: Futótűz

Lenny Kravitz
Cinna

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Az éhezők viadala: Futótűz online teljes film magyarul,Az éhezők viadala: Futótűz teljes film magyarul, Letöltés Az éhezők viadala: Futótűz videa tejes film, Az éhezők viadala: Futótűz teljes film magyarul mozicsillag, Az éhezők viadala: Futótűz teljes film online magyarul, Az éhezők viadala: Futótűz magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.